Velkommen til
Grimstrup Film & Forlag
Danske jernbanefilm:
Udenlandske film:


Diverse:


Kontakt:
Telefon: (+45) 21 42 05 80

Klassikerne - jernbanefilm fra årene 1988 - 1992
Mere om de fem klassikere via ovenstående link
De første fem jernbanefilm som Grimstrup Film producerede betegnes i dag som klassikere. For dengang for nu omkring mere end tyve år siden, hvor de fem første fem film så dagens lys, var der stort set ingen der optog og redigerede film om jernbaner og deres daværende spændende miljø på såkaldt Broadcast-udstyr, altså samme videokvalitet som DR og TV2 dengang også benyttede sig af. Og det var der en naturlig grund til, for modsat i dag hvor man kan få glimerende videoudstyr til yderst fornuftige penge, så kostede professionelt videoudstyr dengang en mindre formue, hvilket selvsagt afholdt mange for at forsøge sig ud i diciplinen: kvalitets jernbanefilm!
Desværre kan man sige, for tiden gik jo hastigt og snart var meget af det mangfoldige og spændende miljø ved vor hjemlige jernbaner pist borte, og i dag kan vi da kun begræde, at vi ikke selv fik optaget mere mens tiden var end vi gjorde!
Her er MY 1122 netop ankommet til Mærsk Containerfabrik i Tinglev, for at hente en stribe nye containere med destinationen Hamborg Havn. Et stemningsbillede fra filmen Tinglev t/r med Boye, Jørgen & Aage der blev produceret i 1992.