Velkommen til
Grimstrup Film & Forlag
Danske jernbanefilm:
Udenlandske film:


Diverse:


Kontakt:
Telefon: (+45) 21 42 05 80

Info og anmeldelser
En kort historie om Grimstrup Film:
De første film, hvilket vil sige de fem klassikere, samt Strejftog I og II, blev produceret på U-Matic og Betacam, der dengang var såkaldt broadcastudstyr. I slutningen af 1997 gik vi over til digitalt udstyr, såsom DV og DV-cam, udstyr der sidenhen løbende er blevet opdateret, men som i år 2009 blev udfaset og erstattet af AVC-HD.
Strejftog-seriens 12 film er alle produceret i årerne 1995 - 2005, et årti hvor der skete mange ændringer på de danske skinner, såsom at den indenlandske godstrafik skrumpede ind til det rene ingenting, at antallet af lokomotivtrukne persontog blev minimeret, at personalet på mange stationer blev erstattet af billetautomater og stempelmaskiner. Ja, kort sagt - ti år hvor jernbanens mangfoldighed på godt og ondt forsvandt ud i den blå luft! Se mere om Strejftog-seriens 12 film på siden Strejftog
Desuden har Grimstrup Film produceret mange andre jernbanefilm, bl.a. DSB Museumstog ved årtusindskiftet, Et sommerportræt af Mariager-Handest Veteranjernbane, Goddag Arriva & Farvel DSB - blot for at nævne nogle få eksempler. Klik her for information om disse film. Grimstrup Film har også produceret flere film om de populære MY-lokomotiver, eksempelvis filmen DSB tager afsked med litra MY. Se mere om disse GM-film, dels på siden GM og dels på siden Europa.
I Politiken den 5. december 2009 stod følgende at læse om førerrumsfilmene:


 
Svendborg - Odense, udkørsel fra Ringe
Århus - Grenaa, krydsning i Hornslet

I nr. 112 af bladet "Banen" anmeldte Flemming Søeborg filmen I førerrummet Svendborg - Odense: