Velkommen til
Grimstrup Film & Forlag
Danske jernbanefilm:
Udenlandske film:


Diverse:


Kontakt:
Telefon: (+45) 21 42 05 80

Jernbanens Verden I og II
 

Jernbanens Verden I er produceret i 2008 og er en afvekslende film med fokus på såvel materiel som på mennesker, der fortæller om dem selv og deres arbejde, såsom eksempelvis en lokomotivfører på Kystbanen og en togfører i et IC3-tog fra Århus til Fredericia. Også en informationsmedarbejder ved S-tog, butiksbestyreren af Kort & Godt i henholdsvis Herning, Struer og Holstebro, samt værkstedslederen af DSB Godsvogne i Fredericia får vi hilst på i denne film.

Desuden indeholder Jernbanens Verden I en kort historisk gennemgang af S-togene, der jo i 2008 havde 75 års jubilæum. Også MZ 1401 i aktion på Sjælland, renovering af IC3 på værkstedet i Århus, samt diverse transitgodstog er der fokus på i Jernbanens Verden I.

Udsolgt ...

 
 

 

Jernbanens Verden II er produceret i 2009 og denne film indeholder bl.a. følgende: Indsættelsen af de tyske ICE TD togsæt i Danmark, tørvebanerne i Fulgsø Mose, Store - og Lille Vildmose, Havnebanen i Nakskov hvor Lollandsbanens rangertræk forlængst har kørt deres sidste tur, Lint-tog på prøvetur på Østbanen. Desuden et kig på Lemvigbanens MY Victoria, samt MY og MX'ere der bl.a. trækker skærvetog. Filmens rundes af med det sidste tog på Skælskørbanen og farvel til Struer Jernbanemuseum.

Udsolgt ...

Klik her for at læse hvad der stod skrevet i nr. 115 af Banen om denne film.