Velkommen til
Grimstrup Film & Forlag
Danske jernbanefilm:
Udenlandske film:


Diverse:


Kontakt:
Telefon: (+45) 21 42 05 80

Ferrocarriles de Cuba nr. II

 

Ferrocarriles de Cuba II handler om jernbaner i den østlige del af landet. I denne film er der bl.a. fokus på nattoget fra Havana til Santiago de Cuba, skinnebusserne i Guantánamo, lokaltoget Bayamo-Manzanillo og morgenstemning på Camagüey Station. Desuden besøges de to sukkercentraler Simón Bolivar og Obdulio Morales, hvis sporvidde er på kun 70,5 cm. Vejen lægges også forbi sukkercentralen Ifrain Alfonso, hvor Cubas største damplokomotiv var stationeret. Et kig på sukkercentralen Mal Tiempo, veterantoget for turister i Trinidad og meget andet, er med i denne film i trilogien om jernbaner på Cuba.

Udsolgt ...

Kan købes via en af vore forhandlere eller direkte via mail til Grimstrup Film. Bemærk venligst: Ved direkte bestilling tillægges porto


 

 

I denne film om jernbaner på Cuba, tages der bl.a. lokaltoget fra Guatanamo til Caimanera, en lille by beliggende klods op ad USA's militærbase, og en by der også er ulovlig at gæste for udlændinge. Så da skinnebussen efter en times slingren ad det nedslidte spor gennem en øde og steppelignende egn endelig ankom til Caimanera, blev vi stoppet af et par militærpersoner, der bestemt men dog høfligt nægtede os at stige af skinnebussen, og som de bad os returnere med til Guantanamo!