Velkommen til
Grimstrup Film & Forlag
Danske jernbanefilm:
Udenlandske film:


Diverse:


Kontakt:
Telefon: (+45) 21 42 05 80

Ferrocarriles de Cuba nr. III

 

Ferrocarriles de Cuba III handler om jernbaner i den midterste del af landet, herunder om Cubas eneste elektrificerede jernbane, Hershey Banen. Også et kig på de få tilbageværende russiske dieselelektriske lokomotiver M62, der havde deres base i byen Cienfuegos. Desuden besøges sukkercentralerne Granma og Australia, hvor der i forårets sukkerrørskampagne udelukkende blev anvendt damplokomotiver. Ligesom i de to andre film i trilogien om jernbaner på Cuba, er der også i den tredje små historier om cubanernes dagligdag.

Udsolgt ...

Kan købes via en af vore forhandlere eller direkte via mail til Grimstrup Film. Bemærk venligst: Ved direkte bestilling tillægges porto


 

 

I byen Santa Clara afsporede Che Guevaras tropper i 1958 et af regeringens tog lastet med forsyninger og tropper. Dermed gik revolutionskampen ind i sin sidste afgørende fase, og kort efter årets udgang flygtede Batista, Cubas forhadte diktator, da også over hals og hoved fra øen. De jordiske rester af Che Guevara er i øvrigt stedt til hvile i Santa Clara.