Velkommen til
Grimstrup Film & Forlag
Danske jernbanefilm:
Udenlandske film:


Diverse:


Kontakt:
Telefon: (+45) 21 42 05 80

Jernbanebøger
 

Med gods på krogen- og andre jernbanemotiver III: Denne bog samler op hvad der er sket siden den anden "Med gods på krogen" udkom i 2008. Blandt andet har vi i de sidste pra år oplevet en kraftig stigning i antallet af transittog gennem landet, en tendens der utvivlsomt bil fortsætte og yderligere tage til efter åbningen i 2020 af den faste forbindelse under Fehmernbælt. I denne bog besøges også nogle af vore kommandoposter og værkstedet, og bogen afrundes som de to foregående med et besøg på togkirkegården.

Se et par smagsprøver fra bogen ved at klikke på sidetallet 8 , 24 og 73

 
104 sider indb. med stift bind i A4 format.
Bemærk: Udsolgt fra forlaget
 

 


Med gods på krogen- og andre jernbanemotiver II. Bogen vil ligesom den første være en rejse gennem det brogede gods-på-skinner-landskab, et landskab, som enhver med en smule indsigt deri ved kæmper en hård kamp for at overleve her i landet.

Se et par smagsprøver fra bogen ved at klikke på sidetallet 12, 65 og 86

104 sider indb. med stift bind i A4 format, udkom i 2008.
Bemærk: Udsolgt fra forlaget

 


 

Med gods på krogen- og andre jernbanemotiver I: En fotodokumentarisk rejse gennem de sidste femten års udvikling - eller måske rettere afvikling - af jernbanegods i Danmark. Billederne i bogen er taget af Allan Støvring-Nielsen, der også giver dem nogle ord med på vejen, og hvis entusiasme for jernbanen ikke kan undgå at smitte.

 

Udover at bogen Med gods på krogen på bedste vis skildrer jernbanegods i Danmark gennem de sidste femten år via tekst og mange gode billeder, så skildrer bogen også hvad nogle af de forhenværende danske MY og MX'ere nu beskæftiger sig med i udlandet. Et besøg på togkirkegården slutter denne flotte bog - en bog som uværgeligt sætter tanker i gang, om hvorfor det indenlandske jernbanegods i Danmark i dag er reduceret til skyggen af sig selv!

Se et par smagsprøver fra bogen ved at klikke på sidetallet 14, 43 og 81

96 sider indb. med stift bind i A4 format, udkom 2005.

 
Bemærk: Udsolgt fra forlaget